Sfeerafbeelding
Slogan: Oud-Hollands schilderwerk

Behang

Verftheater is tevens gespecialiseerd in behangwerk. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring! Zo kunt u bij ons terecht voor unieke en zeer exclusieve behangsoorten. Wij werken nauw samen met de behanggroothandel en binnenhuis–/kleurarchitecten om uw wensen en ideeën te verwezenlijken.

Collectie van 10.000 soorten behang

U kunt vijf dagen in de week vrijblijvend een kijkje nemen uit een zeer bijzondere en uiteenlopende collectie die maar liefst uit 10.000 soorten behang bestaat! Wij beschikken over diverse behangboeken die u gerust even mee naar huis kunt nemen. Zo kunt u in eigen ongedwongen sfeer rustig een keuze maken, neem wel even vooraf contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Uw ruimte virtueel inrichten

U heeft bij ons de mogelijkheid om met een geavanceerde computer uw desbetreffende ruimte naar wens virtueel in te richten. Uw behang (naar thema), kleur, patroon etc. Zo heeft u al snel een indruk en hoeft u niet eerst door de tientallen boeken heen te neuzen. Denkt u het gewenste behang op de computer gevonden te hebben, dan pakt u het boek met het betreffende behang erbij om het echte materiaal te voelen en te bekijken. Zo blijft het niet alleen maar een afbeelding op het scherm.

Er zijn talloze denkbare manieren om een klus/project tot een mooi resultaat te verkrijgen maar lang niet elk idee, hoe meesterlijk ook bedacht door de oud–Hollandse schilder, sluit aan op het budget of de visie van de klant. In een gesprek worden uw wensen vertaald in een vrijblijvende offerte.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van behang?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.