Sfeerafbeelding
Slogan: Oud-Hollands schilderwerk

Schilderwerk

Buitenschilderwerk

Voor de buitengevel is het uiteraard zeer belangrijk dat deze goed wordt beschermd tegen de Hollandse weers­invloeden. Niet alleen een keuze uit de beste verf is belangrijk maar met name ook het kiezen van het juiste systeem.

Om met een autoplamuur maar de gaten en de scheuren in de daklijsten op te vullen werkt natuurlijk wel lekker snel en goedkoop maar uw huis is uiteraard geen auto. Verftheater staat garant voor het toepassen van hoogwaardige producten. Zo kunt u langdurig en optimaal genieten van uw schilderwerk.

Binnenschilderwerk

Het binnenwerk is dan weliswaar niet vatbaar voor de weersinvloeden, maar bedenkt u zich eens wat de mensen, kinderen en uw geliefde huisdieren voor uw deuren, kozijnen en traptreden kunnen betekenen? Verftheater heeft altijd een uitgebreide documentatie voor u ter beschikking van alle te gebruiken verf en materialen. Zo krijgt u niet alleen een heldere en transparante kijk over het gehele schilderproces en het te gebruiken systeem, maar steekt u er vaktechnisch gezien ook nog wat van op!

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van binnen– of buitenschilderwerk?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.